بی اشتهایی کودکان مسئله ای است که بعضی مادران هنگام مراجعه به متخصص تغذیه کودکان بیان می کنند. در این مطلب دلایل مهمی را برای شما عنوان می کنیم که به خاطر این دلایل نباید به کودک خود سیپروهپتادین بدهید. همچنین راهکارهای جایگزین گیاهی را به شما پیشنهاد می دهیم.
اشتباهی که بعضی از والدین بخصوص مادران انجام می دهند این است که بصورت خودسرانه به کودک خود داروی اشتها آور می دهند. انواع مکمل های مولتی ویتامین و یا قرص و شربت اشتهاآور از این قبیل داروها هستند که باعث بروز مشکلاتی در آنها می شود.
یکی از معروف ترین داروهایی که برای افزایش اشتها مورد استفاده قرار می گیرد، سیپروهپتادین است در حالی که تأثیر آن بر اشتها تنها یکی از عوارض این دارو است. این دارو بر دستگاه اعصاب مرکزی اثر می گذارد و باعث بروز عوارض متعددی می شود. عوارض زیان بار داروهای اشتها آور بسیار گسترده هستند که ما در ادامه به برخی از مهم ترین آنها اشاره میکنیم.
راه حل گیاهی جایگزین داروی سیپروهپتادین:
داروهای اشتها آور گیاهی معمولا از عصاره گیاهان یا میوه ها تهیه می شوند. مصرف این گونه دارو ها خطری ندارد. با این حال مصرف خودسرانه و طولانی مدت داروهای گیاهی نیز به هیچ عنوان توصیه نمی شود. در صورت نیاز به مصرف این نوع داروهای گیاهی به متخصص طب سنتی مراجعه کنید.
1- عصاره انار:
اگر برای درمان بی اشتهایی و یا کم اشتهایی کودک از عصاره انار استفاده شود، به دلیل ترش بودن آن ، کودک احساس گرسنگی خواهد کرد.
2- آویشن:
آویشن هم در رفع برونشیت موثر است و هم اشتها را بیشتر می کند. آویشن همچنین روی، پتاسیم و آهن هم دارد. در قرون وسطی در فرانسه، ایتالیا و اسپانیا از آویشن برای درمان سرفه، سوء هاضمه و از بین بردن انگلهای روده استفاده وسیعی میکردند. آویشن خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچ دارد.
و ...
ادامه متن را در با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
- ۹۷/۱۲/۱۶